0894 763 245; 0896 018 280
i.penchev@ig-build.com

Баня

bani1Често един ремонт на баня излиза скъпо което изисква да се направи правилен избор на професионалисти, които да изпълнят качествено поставената задача. Дейността по всеки основен ремонт на баня е добре да включва пълен комплекс от решения:

  • Изкъртване на старите плочки и изхвърляне на боклука.
  • Направа на ВиК разводката по всички стени за душа,мивката и тоалетната-добре е да се изкарат изводи зад тоалетната за топла и студена вода допълнително, за да може да се сложи във бъдеще  лесно и бързо биде - дъска .
  • Изправяне на стените с мазилка или гипскартон преди плочките. Трябва да се направи след полагането на ВиК инсталацията.Задължително преди полагането на мазилката или гипсокартона  по стените  и направата на замазката по пода се полага грунд бетон-контакт с кварцов пясък по стените и пода.Важно е добре да се изправят стените така ще си спестите много нерви, време и пари за теракол.
  • Направа на подовите сифони и каналите

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ СЪЩО: Бърза и лесна система за полагане на фаянсови и керамични плочки ниски цени и високо качество Полагане на плочки върху подове и стени  със стара настилка Многобройните цветове, размери, дизайн за индивидуални идеи ще задоволят и най-изискания вкус. Създайте собствен стил на живот. Различните размери подпомагат Вашия индивидуален избор. Полагаме плочки за обновяване на стари покрития (плочка върху плочка) bani2 1.) Основа - 2.) Свързващ мост 3.) Гребеновидно нанесен слой 4.) Фугиране – Чрез нас вие реализирате собствения си стил  и развивате  идеите си. Извършваме монтаж на душ кабини ,смесители,аксесоари,мебели за баня

  • Монтаж на окачен таван -един модерен и функционален завършек на новата баня .Има няколко типа тавани.

   Качествено изградената или ремонтирана баня ще гарантират спокойствие и приятно усещане за вас и вашето семейство.