0894 763 245; 0896 018 280
i.penchev@ig-build.com

Дървени врати

Дървени врати

Дървени вратиМасивните врати са чудесен начин да придадете индивидуалност на Вашият дом както и да бъдете защитени от набезите на крадци. Те се изработват по поръчка с различни размери, цветове и форми. Това са входни врати изработени от масивна дървесина от дъб, чам или липа. Дъбът привлича със силно изразената си шарка (фладер) и е изключително твърд. Изработените от него продукти имат дълъг живот и търпят минимална деформация. Чамът е материал използван широко в България и вратите направени от него са отлично допълнение за къщи, чиито собствениците търсят автентичен визия. Също така, ние предлагаме и дървесини които са популярни в Европа, като например евкалиптът, който е еко материал, расте и бързо. С използването на този материал ние спомагаме за опазването на нашата природа. Независимо от вида дървесина, който ще изберете, ние ще изготвим за Вас проект, който да отговаря максимално на вашите желания и изисквания.

Фурнировани врати

CP115Фурнированите врати се предлагат в голямо разнообразие от цветове и дървесни декори, те се изработват от първокачествени естествени фурнири. Дървени врати направени от тези материали придават уют и стил на Вашият дом. Материалите, от които се изработват могат да бъдат комбинирани по различен начин, така че  новите Ви врати да се превърнат в уникални изделия. Остъкленията вече не са никакво предизвикателство защото възможните модели са неограничени – от стандартни правоъгълни остъкления до сложни форми с плавни извивки или асиметрични изпълнения. Фурнирът може да се реди хоризонтално, вертикално или диагонално, като комбинациите с вертикална шарка на касата и хоризонтална шарка на крилото са изключително ефектни. Ако изберете и фино фрезоване, то ще придаде допълнителна дълбочина на вашата врата като подчертае ефекта от релефа й. Това би предало уникално излъчване на вашият дом.

Лакирани врати

123_largeЛакираните врати които предлагаме са много подходящи за вашият дом и са хит сред интериорните дизаинери. Произвеждат се от МДФ, чиято гладка повърхност позволява фина обработка и полиране. Тази обработка осигурявайки максимално добра основа за лакиране на цветове. Предлагат се в широка гама цветове, от такива с матов ефект до „дълбоки” гланцови (познати и като HIGH GLOSS повърхности) и придават модернизъм на интериорните помещения. Комбинацията от различни цветове може да се подчертае от различните видове фрезоване.

 

 

 

Врати тип Крафт Мастeр

Дървени врати крафт мастерВратите Craft Master са идеално решение, ако желаете да добавите по-аристократичен тон във Вашия дом или офис. HDF  представлява плоскост от пресовани дървесни частици с висока плътност изработени под високо налягане. Към лицето им може да бъде добавена орнаментна шарка. Този материал притежава фина и хомогенна влакнеста структура и е с по-висока плътност от MDF. Моделите от серията Craft Master са типичните врати в много западни домакинства. Материалът дава възможност да се лакират в различни цветове от системата RAL, която включва над 500 цвята. Вратите са лесни за почистване, а топлите цветове биха я направили незаменима част от Вашият интериорен дизайн.

 

 

Плъзгащи врати

Дървени вратиПлъзгащи врати могат да бъдат изработени от всички видове материали подходящи за интериорни врати. С други думи какъвто и материал да сте харесали за останалите интериорни врати във вашия дом  (фурнир, ламинат, Craft Master или HPL), от същия материал може да бъде изработена и вашата плъзгаща врата. Освен всичко това, плъзгащите врати могат и да се остъкляват както интериорните врати.  Няма ограничение в избора и формата на остъкляване. Плъзгащите врати могат да бъдат изработени по два начина:

  • С обличаща каса
  • Без обличаща каса

С обличаща каса се изработва каса подобна на интериорните дървени врати и пред нея се монтира плъзгащото крило. При варианта без обличаща каса се изработва само плъзгащо крило което покрива отвора за преминаване, а самия той трявбва предварително да бъде оформен и завършен. Ако изберете вариант с обличаща каса, врата изглежда максимално близко с останалите интериорни врати. Вариантът без обличаща каса е „по-изчистен“ и е за предпочитане от хора които търсят по-модерния и минималистичен стил. Плъзгащите интериони дървени врати могат да бъдат монтирани както на стена, така и на таван. Няма ограничения в производството на размера по височина както и по ширина. Плъзгащите врати които изработваме са с максимално олекотена конструкция поради следните 2 причини:

  • Да може отварянето им да е максимално леко и „гладко“.
  • Да се предотвратят всякакви вибрации по стената независимо от нейната конструкция и независимо от това дали предварително сте мислили да монтирате подобна врата на съответния отвор.

Това прави плъзгащите врати подходящи за монтаж почти във всякакви помещения. Плъзгащите врати са само с горно водене, за да няма на пода лайсни или водачи в които да се спъвате или да внимавате да не счупите. Единственият водач на пода се монтира в единия край на крилото, но той остава винаги скрит независимо дали вратата е в отворено или затворено положение.